Al IV-lea Targ International de Energie din Romania – RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE
pentru un viitor puternic

Al IV-lea Targ International de Energie din Romania –  sprijina procesul de construire a unui viitor puternic

 

 


RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9-11 Noiembrie 2011. Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti.

Domeniul energiei regenerabile in Romania este in mod cert o industrie in crestere. Pe de-o parte tara ofera bune conditii, iar pe de alta parte, cresterea cererii in tara si in regiune reprezinta o stimulare pentru investitii mari. Numarul certificatelor verzi tranzactionate in Martie 2011 pe Piata Centralizata a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unitati, comparativ cu statisticile din ultimii ani.

In zona publica, Ministerul Mediului si Padurilor a aprobat finantarea programului national cu privire la instalarea unor sisteme de incalzire ce utilizeaza energia regenerabila sau de completare a sistemelor clasice de incalzire

Prin urmare, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este locul perfect pentru a intra in contact cu experti si persoane cheie din domeniul energiei regenerabile in Romania. Evenimentul reuneste pentru a IV-a oara in perioada 9-11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti, multiplicatori si actori din regiunea de sud-est a  Europei, la un eveniment central.

In 2011 este asteptata o crestere a numarului de expozanti de peste 10%, care va reflecta pe larg, continuarea tendintei pozitive a industriei. Pe parcursul celor trei zile de targ, se asteapta la 75 de expozanti care vor informa peste 3500 de vizitatori cu privire la produsele si serviciile lor inovatoare in domeniul energiilor regenerabile si a eficientei energetice.
Targul international va asteapta cu subiecte precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergia, biogaz, pompe de caldura si energia geotermala, eficienta energetica in constructii si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezinta o zona separata a targului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferinte in paralel cu subiecte pe energie regenerabila: energia eoliana, energia solara, biomasa, hidroenergia si altele, vor fi sustinute ca parte din targ, unde autoritatile publice nationale si internationale, asociatii, companii si oameni de stiinta vor prezenta tendinte, rezultatele cercetarii, tehnologii si inovatii in domeniul lor.

Mai multe informatii despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, din 9 – 11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti, – puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *