Antibiotice naturale

Antibiotice din natur?
 Antibiotice din natura
Antibiotice din natura

Antibioticele sunt recomandate pentru tratarea mai multor tipuri de infectii. Din pacate, acestea pot distruge si bacteriile prietenoase care sustin sistemul imunitar. Rezultatul unui consum de antibiotice poate fi un sistem digestiv distrus si micsorarea imunitatii fata de alte infectii care pot aparea pe viitor. Astfel, pot fi gasite, in prima faza, remedii din natura.

Usturoiul este considerat un antibiotic natural eficient. In Evul Mediu, acesta era utilizat chiar impotriva ciumei. Usturoiul are si proprietati antifungice, antivirale si antimicrobiene. Ajuta, in acelasi timp, la indepartarea bacteriilor „neprietenoase“. Ultimele cercetari arata ca usturoiul contine 39 de antibiotice din natura.

Uleiul de oregano este antiviral, antifungic si distruge bacteriile daunatoare, fara a le afecta pe cele benefice.

Echinaceea este utilizata de sute de ani pentru intarirea imunitatii si pentru combaterea unei game variate de infectii. Poate fi utilizata in tratarea ranilor deschise, a infectiilor sangvine sau a altor afectiuni determinate de infectii bacteriene. In prezent, este utilizata pentru tratarea racelilor si a gripelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *