MADR: Dezbatere publica pentru PNDR si Raportul de mediu

0
477
MADR: Dezbatere publica pentru PNDR si Raportul de mediu
MADR: Dezbatere publica pentru PNDR si Raportul de mediu
MADR: Dezbatere publica pentru PNDR si Raportul de mediu

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in calitate de titular al Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de program, finalizarii raportului de mediu si organizarii sedintei de dezbatere publica pentru “Programul National de Dezvoltare Rurala”, inclusiv pentru raportul de mediu.

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, din B-dul Carol I, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti, de luni pana vineri intre 8.30-16.30 sau pe site-ul www.madr.ro, sectiunea Documente in dezbatere. De asemenea, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 este postat spre consultare publica pe pagina home a MADR. Documentele pot fi vizualizate si pe site-ul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice http://www.mmediu.ro

Comentariile si observatiile scrise pot fi trimise la sediul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Bd. Libertatii, nr. 12, sector 5, Bucuresti sau pe adresa de e-mail [email protected], precum si la sediul MADR sau pe adresa de e-mail [email protected] in termen de 48 de zile de la publicarea prezentului anunt.

Sedinta de dezbatere publica va avea loc in data de 2 octombrie 2014, incepand cu ora 11:00, la sediul MADR, Sala 20.

Dezbaterea este deschisa atat publicului interesat, cat si autoritatilor implicate in procedura de evaluare de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.