Austriecii, convinsi sa investeasca la Cluj in parcuri fotovoltaice

0
299
Austriecii, convinşi să investească la Cluj în parcuri fotovoltaice
Austriecii, convinsi sa investeasca la Cluj in parcuri fotovoltaice

O delegatie a mediului de afaceri austriac a venit astazi la Cluj ca sa gaseasca oportunitati de afaceri; au fost indemnati spre primarii cu care sa se asocieze pentru infiintarea unui parc fotovoltaic.

Delegatia austriaca a venit astazi la Consiliul Judetean Cluj, unde s-au intalnit cu vicepresedintii Vakar Istvan si Ioan Oleleu. Din delegatie au facut parte consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti, Rudolf Lukavsky, dar si reprezentanti ai firmei austriece WTE Wassertechnik GmbH, membra a grupului austriac Wte EVN Group.

Biroul Comercial al Ambasadei Austriei in Capitala are reprezentante in Bucuresti si Cluj, care au stabilit contacte cu peste 1400 de firme care s-au aratat interesate sa investeasca in Romania, in special in domenii precum dezvoltarea infrastructurii, extinderea retelelor de canalizare, constructii, medical, gestionarea deseurilor, prelucrarea lemnului, silvicultura.

Reprezentantii firmei austriece, primii din cadrul Wtw EVN Group care s-au stabilit in Romania, au cerut sprijinul Consiliului Judetean Cluj in vederea identificarii de posibili parteneri pentru diferite proiecte. Oleleu si Vakar i-au indemnat sa se asocieze cu unele primarii din judet, pentru dezvoltarea in comun a unui parc fotovoltaic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.