Bere romaneasca, fara pesticide

Bere romaneasca, fara pesticide

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPS) a monitorizat calitatea berii comercializata pe piata locala, rezultatele fiind ca marcile prezente sunt de calitate si nu contin pesticide.

Potrivit sursei citate, in cadrul analizei s-au urmari continutul si cantitatea de pesticide pentru urmatoarele marci de bere: Skol, Ursus, Golden Brau, Albacher si Bergenbier.

Produsele au fost achizitionate oficial de catre reprezentatii ANPCPPS Romania din supermarketuri diferite, pe baza de documente fiscale.

In urma analizelor efectuate intr-un laborator acreditat din spatiul Uniunii Europene, a reiesi faptul ca marcile de bere mentionate nu contin pesticide.

Rezultatele testelor vor fi publicate atat in Revista InfoCons, singura revista independenta din Romania in domeniul protectiei consumatorilor, protectiei mediului si testelor comparative pentru produse si servicii proiect in cadrul retelei International Consumer Research&Testing – ICRT, precum si pe site-ul www.testecomparative.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente