Biomarket vinde de 3 milioane euro produse bio in Estonia

Biomarket vinde de 3 milioane euro produse bio in Estonia
Biomarket vinde de 3 milioane euro produse bio in Estonia

Cererea de alimente ecologice si de produse cosmetice naturale din Estonia este in crestere si sunt peste 40 de magazine in tara si in capitala Tallinn, care deservesc aproximativ 400.000 de clienti.

Sase magazine fac parte din lantul Biomarket, cel care in ultimii zece ani a dezvoltat un nou concept si este astazi unul dintre cei mai mari angrosisti organici din Europa. Oferta companiei consta in principal din branduri din Germania. Cifra de afaceri a acestui mare retailer organic din Estonia este de 2,5-3 milioane de euro.

Biomarket furnizeaza produse farmaceutice, cosmetice si produse ecologice alimentare sanatoase. Cele 6 magazine au suprafete cuprinse intre 120 si 240 metri patrati. Pe rafturile lor, clar aranjate nu lipsesc urmatoarele marci renumite: Allos, Antersdorfer, Arche Naturprodukte, Berbec, Bioenergie, Dr.Hauschka, Lebensbaum, LüBS, Pinkus Müller, Natur Compagnie, Naturata, Ökovital, Primavera, Rapunzel, Sonett si Vivani. Aproximativ 600 dintre cei 4.000 produse oferite de Biomarket sunt produse in Estonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *