Caminul Cultural din Lanurile, Dobrogea va fi incalzit de razele solare

0
480

Administratia locala din Baraganu, beneficiaza de programul eco finantat de Guvern, „Casa Verde”, Caminul Cultural fiind obiectivul care beneficiaza de acest proiect important.
Primarul comunei Baraganu, Constantin Bentea, ne-a declarat ca, in aceasta saptamana, urmeaza sa se semneze procesul verbal de receptie al lucrarii prin care au fost montate panouri solare pe Caminul Cultural din Lanurile. Edilul Constantin Bentea a precizat ca proiectul „Casa Verde” depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Mediului a fost aprobat si a primit finantare, iar lucrarile de implementare au inceput pe 5 octombrie.
Valoarea proiectului este de 7,5 miliarde lei vechi. Caminul cultural este singurul obiectiv inclus in proiect. „Proiectul s-a finalizat, este in probe tehnologice. Prin implementarea acestui proiect dorim sa reducem cheltuielile pentru energie la jumatate”, a declarat edilul comunei.
Referitor la combustibilul solid pentru scolile si gradinitele din Baraganu si Lanurile, edilul ne-a informat ca, in ultima ssedinta a Consiliului Judetean Constanta, s-au alocat banii necesari pentru achizitia combustibilului. Primarul Constantin Bentea, a tinut sa multumeasca prin intermediul nostru autoritatilor judetene pentru grija pe care o acorda elevilor din comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.