Campania Miscarea de Reciclare se va derula sambata, la Cluj

Campania Miscarea de Reciclare, organizata de Ministerul Mediului, se va derula, sambata, la Cluj, cand voluntarii vor distribui materiale informative, vor avea loc concursuri, precum si u concert, a anuntat, joi, ministerul, printr-un comunicat.
ciclu reciclare
Cortul Miscarii de Reciclare va fi amplasat, incepand cu ora 9, in parcarea centrului comercial din localitate.

Trupele Miscarii de Reciclare vor marsalui ecologic, pe biciclete si role, intre orele 11:00 si 12:30 pe traseul Mihai Viteazul – Regele Ferdinand – Bd. 21 Decembrie 1989 – Piata Stefan cel Mare – Piata Cipariu – Piata Mihai Viteazul.

La ora 12:00, cei 19 “ofiteri” vor strange randurile alaturi de tobosarii de la Drum Cafe in zona Pietei Stefan cel Mare, iar la orele 19:00 in parcarea centrului comercial din oras va avea loc concertul Sarmalele Reci si Timpuri Noi, precum si pentru concursuri si surprize eco.

Concertul va fi transmis live, incepand cu orele 22:00, pe TVR3 si TVR International.

Urmatoarele evenimente de pe agenda campaniei vor avea loc la Brasov pe 18 iulie, la Craiova pe 25 iulie si la Constanta pe 01 august 09.

Anterior, au fost derulate evenimente in Bucurestiu (11 iunie), Galati (20 iunie), Iasi (27 iunie) si Tg. Secuiesc (03-05 iulie).

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile).

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente