Caravana Recolamp a ajuns in Marchita, judetul Bihor

Caravana Recolamp a ajuns in Marchita, judetul Bihor

Tim de o saptamana locuitorii Marghitei sunt asteptati la showroom-ul mobil Recolamp din fata primariei.
Sub sloganul „Doua tari, un scop, succes comun!”, Asociatiile Recolamp Romania si Electro-Coord Ungaria, specializate in managementul deseurilor de surse de lumina, au lansat in luna iulie, la Timisoara, proiectul de cooperare transfrontaliera Ungaria-Romania: „Reducerea poluarii cu substante toxice prin imbunatatirea managementului deseurilor de surse de lumina in judetele de la granita dintre Ungaria si Romania”.
Marghita este a opta destinatie a caravanei Recolamp in Romania.
Showroom mobil
Publicul este asteptat la showroom-ul mobil Recolamp amplasat in fata Primariei Marghita, timp de o saptamana, zilnic intre orele 10:00 – 20:00. Vizitatorii pot interactiona cu reprezentantii Recolamp si pot afla informatii importante despre reciclare din prezentari si jocuri interactive, filme de specialitate, materiale tiparite si discutii directe.
Caravana proiectului a vizitat, in 2011, 14 orase din Romania si Ungaria, showroom-ul mobil de informare stationand timp de sapte zile in fiecare oras. In Romania, locuitorii din: Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Arad, Ineu si Salonta au avut posibilitatea sa afle mai multe informatii despre colectarea si reciclarea becurilor si tuburilor fluorescente arse, in timp ce in Ungaria acest lucru s-a intamplat in orasele: Békéscsaba, Hajdúböszörmény, Gyula, Debrecen, Hajdúszoboszló, Szeged si Szentes.
„In cele 15 luni de proiect, ne-am propus sa aducem solutii concrete de imbunatatire a sistemului de colectare a deseurilor din surse de lumina si a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Ne dorim ca oamenii sa afle cat mai multe despre ce inseamna reciclarea si speram ca de acum inainte vor preda becurile si neoanele arse la cel mai apropiat Colt Verde sau direct catre Recolamp”, a declarat Roxana Sunica, Director Marketing Recolamp.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente