Ceaiul verde, beneficii miraculoase pentru piele

Ceaiul verde, beneficii miraculoase pentru piele
Ceaiul verde, beneficii miraculoase pentru piele
Ceaiul verde, beneficii miraculoase pentru piele

Exista multe beneficii pe care le contine ceaiul verde, care sunt dovedite stiintific, iarr astazi ne vom concentra pe beneficiile ceaiului verde la nivelul pielii.

Toate aceste proprietati si beneficii ar trebui sa va motiveze pentru a consuma ceai verde, care serveste ca un inlocuitor sanatos pentru cafea si alte bauturi energice, desi este o bautura de stimulare care contine cofeina nu va provoca insomnie daca il consumati cu moderatie.

Ceai verde, beneficii pentru piele
Ceaiul verde contine beneficii semnificative pentru sanatatea si bunastarea pielii, mentinandu-o in conditii optime, printre ele se numara:

Protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, atunci cand ceaiul verde este folosit in colaborare cu protectia solara. Antioxidantii pe care ii contine poate lucra din interior spre exterior, atenuand deteriorarea pielii de la soare, reducerea inflamatiei; de asemenea, radicalii liberi care ajuta la deteriorarea razelor UV sunt neutralizate.

Ceaiul verde previne aparitia ridurilor pielii datorita continutului de antioxidanti, care ajuta pentru a oferi mai multe beneficii la nivelul pielii, ajutand in lupta impotriva imbatranirii, controlul daunelor de radicalii liberi. De asemenea, reduce aparitia ridurilor prin mentinerea unui aspect mai tineresc mai mult timp.

Ceaiul verde aplicat local, poate ajuta parul sa creasca mai puternic. Daca doriti sa aveti gingii sanatoase, doar folositi ceai verde in loc de apa de gura si veti vedea o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate a gingiilor.

Un alt beneficiu important al ceaiului verde pentru piele, este reducerea de psoriazis, in special, roseata si iritatia care vine cu aceasta conditie; mai multe studii au aratat, de asemenea, ca ceaiul verde poate ajuta la reducerea productiei de celule in exces ale pielii, care par a fi cauza principala de anumite conditii, cum ar fi psoriazis, de aceea este considerat un puternic remediu natural, cu multe proprietati.

Ceaiul verde poate reduce riscul de cancer de piele, deoarece antioxidantii naturali gasiti in ceaiul verde numiti polifenoli ajuta la blocarea dezvoltarii celulelor de cancer de piele. Puteti, de asemenea, calma pielea iritata si este un ingredient comun in cremele pentru eliminarea cercurilor intunecate care apar sub ochi.

Dupa cum puteti vedea, exista multe beneficii al ceaiului verde pentru piele, iar daca nu l-ati incercat, ar trebui sa incepeti sa o faceti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *