CEE Energy Forum 2011

CEE Energy Forum 2011

Medien Holding Conferences organizeaza CEE Energy Forum 2011

Hotel Intercontinental, 15 septembrie 2011- Medien Holding Conferences organizeaza forumul “CEE Energy Forum 2011”, eveniment ce confrunta specialistii din domeniul energetic cu cele mai importante teme ale momentului.

Domeniul energetic genereaza discutii ce pot fi cu usurinta conectate cu sfera securitatii nationale, cu cea a politicii sau cu cea a economiei. Instabilitatea unora dintre resursele energetice de baza, analizata in context international, creaza o dinamica a surselor de energie ce va fi supusa discutiei in cadrul “ CEE Energy Forum”. Pozitia Romaniei pe harta energetica mondiala, precum si necesitatea dezvoltarii sistemului energetic national reprezinta punctele de plecare ale dezbaterii din cadrul evenimentului. Discutia pune accent pe consecintele politico- economice pe care strategia de dezvoltare energetica o are la nivel national si international.

Evenimentul este structurat in doua sesiuni ce abordeaza teme importante ce tin de sfera energiei: “Piata romaneasca de energie in context regional” , respectiv “Viitorul energetic al Romaniei si finantarea proiectelor energetice”. Astfel, se urmareste o analiza a strategiei energetice a Romaniei atat prin prisma implicatiilor nationale, cat si prin cea a celor internationale. Printre subiectele supuse dezbaterii se numara: dinamica pietei romanesti de petrol si gaze, dezvoltarea infrastructurii de transport, distributie si depozitare, piata energiei electrice, reteaua electrica transfontaliera, politicile europene pentru cresterea eficientei energetice, aspecte privind sistemele de termoficare, perspectivele dezvoltarii energiei nucleare in Romania, cresterea productiei de energie eoliana, aspecte privind finantarea proiectelor energetice si rolul bursei si tendintele actuale, pretul de referinta si mediul transparent de tranzactionare.

Printre cei ce se vor implica in dezbaterea temelor mai sus mentionate se numara reprezentanti de marca din: Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Comisia Europeana, asociatii si foruri internationale de energie, companii din sectoarele energetice (petrol si gaze, energie electrica, nucleara, regenerabila si termica), precum si furnizori de solutii, echipamente si servicii, experti, investitori, banci, companii de consultanta si case de avocatura.

Evenimentul este adresat atat reprezentantilor directi din domeniul energetic, cat si celor din domeniile conexe: companiilor din sectoarele energetice (petrol si gaze,
energie electrica, nucleara, regenerabila si termica), asociatiilor si forurilor internationale de energie, furnizorilor de solutii, echipamente si servicii, bancilor, companiilor de consultanta, caselor de avocatura, firmelor de constructii, companiilor de asigurari, furnizorilor de solutii IT, companiilor mari consumatoare de energie.

„CEE Energy Forum 2011” este sustinut de White & Case. La nivel de parteneri media, forumul se bucura de sustinerea: TVR Info, RFI, Romania libera, Academia Catavencu, Ziare.com, Business Edu, AIDA, Focus Energetic, Ziarul de Business.

CEE Energy Forum 2011 va avea loc pe 15 septembrie 2011 la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Despre Medien Holding Conferences

Medien Holding Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding.
Evenimentele Medien Holding Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Holding Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro, emisiunea TV „Caminul de 5 stele”), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Holding Events si Medien Holding Conferences, divizia de evenimente de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *