Cel mai mare producator chinez de turbine eoliene a anuntat o triplare a profitului in 2013

0
395
Cel mai mare producator chinez de turbine eoliene a anuntat o triplare a profitului
Cel mai mare producator chinez de turbine eoliene  a anuntat o triplare a profitului
Cel mai mare producator chinez de turbine eoliene a anuntat o triplare a profitului

Cel mai mare producator chinez de turbine eoliene a anuntat o triplare a profitului pentru anul 2013 datorita cresterii vanzarilor dar si a ajustarii cheltuiellor de productie

Venitul net pe 2013 al Xinjiang Goldwind Sience &Technology Co va ajunge la la 459,2 milioane yuani (75 milioane USD) fata de 153, 1 in 2012 anunta Bloomberg. Pe trimestrul al treilea venitul net a urcat la 95,3 yuani in comparatie cu pierderea de 33,6 milioane yuani inregistrata anul trecut. Anul acesta vanzarile au crescut cu 57%. „Vresterea veniturilor companiei, un control riguros al costurilor de productie si un management adecvat ne vor permite sa marim profiturile ” sustine un reprezentant al companiei.

Ca si alte companii din aceasta industrie, atat Goldwind cat si principalii lor competitori, danezii de la Vestas Wind Systems au redus semnifiativ costurile de productie si au incetinit rirmul de dezvoltare. China si-ar putea mari capacitatea instalata pentru energia eoliana cu 13 gigawatti in 2013, ceea ce inseamna mai putin de 6% fata de puterea instalata anul tecut, potrivit estimarilor Bloomberg .
Actiunile Goldwind au cerscut cu 3,7% ieri la bursa din Hong Kong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.