China incepe primul proiect de energie nucleara inteligenta

China incepe primul proiect de energie nucleara inteligenta
China incepe primul proiect de energie nucleara inteligenta

Compania chineza China Nuclear Power Engineering, a anuntat ca proiectul companiei “Smart Power Plant” a reusit sa treaca de evaluarea Asociatiei pentru Energie Nucleara din China, potrivit People’s Daily Online.

Acesta este primul proiect de energie nucleara inteligenta din China. Conform graficului in cauza, realizarile de cercetare ale centralelor electrice inteligente vor fi aplicate treptat in cadrul proiectelor nucleare interne si vor fi folosite la capacitate maxima abia in 2017. In ultimii ani de cercetare a centralelor electrice inteligente s-a adus o contributie importanta la imbunatatirea proiectarii si constructiei de centrale nucleare din intreaga lume. Programul companiei a oferit o modalitate inteligenta de a conecta perfect proiectarea si constructia de centrale nucleare.

China Nuclear Power Engineering este cel mai mare operator de energie nucleara al Chinei si cel mai mare constructor de energie nucleara din lume. Numarul de unitati nucleare in curs de constructie si capacitatea lor instalata sunt de asemenea cele mai ridicate din lume. In prezent compania controleaza 64% din productia si functionarea unitatilor interne de energie nucleara si 51% din proiectele de constructie de centrale nucleare, cu 11 unitati in functiune si 13 aflate in constructie.

Pe baza solutiilor tehnice adoptate, proiectul centralei nucleare inteligente va fi promovat in comun in cadrul a sapte programe speciale.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,210FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente