Comisarii de mediu au dat amenzi la Sadova

“Sadova este una dintre cele mai frumoase comune ale judetului si, totusi, din cauza obiceiurilor proste ale oamenilor…”
Comisarii de mediu suceveni au amendat cu 15.000 de lei Primaria comunei Sadova pentru nereguli pe linia gestionarii deseurilor. Potrivit comisarului-sef judetean interimar de mediu Constantin Harasim, resturi din gospodarii erau depozitate ilegal pe malul raului Moldova, paraului Sadova si in zona de protectie a drumurilor.

Aceasta in ciuda faptului ca executivul local are serviciu specializat si contract cu o firma de salubritate. “Cetatenii continua sa depoziteze materiale, deseuri sau alte gunoaie pe malul cursurilor de apa si in zona de protectie a drumurilor. Fiindca nu au putut fi amendati faptasii, sanctiunea a fost data Primariei Sadova care, prin lucratorii compartimentului specializat, trebuia sa se ocupe de aspectele con-statate”, a arata dl Harasim.

Conducerea Primarie Sadova a declarat ca a achitat amenda si ca pe raza comunei exista 42 de containere, deseurile fiind transportate, in baza unui contract, pe platforma de la Campulung Moldovenesc. “Sadova este una dintre cele mai frumoase comune ale ju-detului Suceava si, totusi, din cauza obiceiurilor proste ale oamenilor, nu putem schimba fata acestei asezari”, a precizat comisarul-sef Harasim.

Tot in Sadova, pentru aruncarea de deseuri la intamplare, SC Melnic Prod a fost amendata cu 5000 de lei. Cu amenzi de cate 3000 de lei fiecare s-au ales firmele Babii Mih si Mold Sad, care ocupau terenuri cu resturi din prelucrarea lemnului.

Sursa: Crainou

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente