Conferinta: Culturile de alun si trufe: o alternativ la culturile traditionale

Conferinta: Culturile de alun si trufe: o alternativ la culturile traditionale

IL TARTUFO ALBA va invita la conferinta pe tema: “Culturile de alun si trufe: o alternativ la culturile traditionale”

Evenimentul va avea loc in data de 16 martie 2012 in sala de conferinte Ball-Room ora 12:00 din cadrul Centrului Comercial Alba Mall Center din Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr. 50 A si propune dezbaterea ideii de infiintare a culturilor de alun din varietatile utilizate in industria alimentara si a culturilor trufiere prin plante-suport micorizate cu miceliul de trufe.

Conferinta va fi sustinuta de catre partenerul extern Dr. Ing. Silvic Dominici Marco, colaborator al Universitatii de Studii din Tuscia, Viterbo, Italia si Dr. Ing. Ioan Sabau din cadrul GMO EURO CONSULT S.R.L. din Bucuresti.

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la adresa de e-mail: [email protected] sau la telefon 0258/812.189.

IL TARTUFO ALBA SRL are ca obiect de activitate: infiintarea de culturi trufiere; infiintarea de culturi de aluni; ridicarea produselor (trufe si alune); comercializarea trufelor; comercializarea alunelor; comercializarea produselor derivate din trufe.

Costurile infiintarii unei plantatii de alun variaza intre 3000-6500 euro pe hectar in funtie de specia comandata si de etatea lor, iar costurile de intretinere sunt minime in comparatie cu alte tipuri de culturi.

Produsele comercializate de SC I l Tartufo Alba SRL pot fi degustate intr-o admosfera tipic italiana la Restaurantul – Pizzeria ROBERTA din Alba Iulia. str. Tudor Vladimirescu (langa Banca Comerciala Romana Alba).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *