Conferinta Internationala „Energy Investment Day”

Lungu (AFEER): Certificatele verzi au ajuns la o pondere de 6% în factura consumatorilor casnici

 

Conferinta Internationala "Energy Investment Day"

Hotel Novotel City Center Bucuresti, Sala Paris,

orele 09:00-17:30

Conferinta este organizata in cadrul proiectului European „Actiuni de Colaborare pentru Impulsionarea Investitiilor in Proiecte de Energie Sustenabila utilizand Fonduri Structurale si de Coeziune(SF ENERGY INVEST), finantat prin programul Intelligent Energy-Europe si este coordonata de Federatia Europeana pentru Locuinte Publice si Sociale  – CECODHAS Housing Europe, membru in consortiul proiectului, cu sprijinul POS Regio si Business Development Group Romania.

Evenimentul se va desfasura sub forma unei dezbateri interactive cu scopul identificarii principalelor bariere intalnite in utilizarea fondurilor structurale si de coeziune pentru proiecte de eficienta energetica (EE) si resurse regenerabile (RES). Aceasta face parte dintr-un program de conferinte similare ce vor avea loc in 9 tari europene cu scopul formularii de recomandari pentru sprijin din partea UE in vederea accesarii si utilizarii mai eficiente a acestor fonduri in urmatoarea perioada de programare (2014-2020).

La dezbatere vor participa membrii ai Parlamentului European, reprezentanti ai DG Regio si echipei proiectului, institutii financiare internationale si europene, banci comerciale, autoritati centrale si locale din Romania, dezvoltatori, proiectanti, furnizori de echipamente. Programul zilei include si o sesiune de intalniri bilaterale in scopul identificarii de oportunitati de dezvoltare proiecte energie sustenabila.

Pentru informatii suplimentare si inregistrare puteti contacta

Business Development Group

la tel/fax 021-3179870 sau email:

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *