Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 are loc in perioada 10-11 Septembrie 2013

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 are loc in perioada 10-11 Septembrie 2013
Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 are loc in perioada 10-11 Septembrie 2013

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 are loc in perioada 10-11 Septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, in Salile Nicolae Balcescu si Drepturile Omului, in paralel cu cel mai amplu targ de automatizari si echipamente electrice din Europa Centrala si de Sud-Est, IEAS 2013 – International Electric and Automation Show.

CEEER este formulat si organizat pe baza multiplelor cerinte ale domeniului profesional, adresandu-se in aceeasi masura inginerilor, cercetatorilor, cat si tinerilor profesionisti.

CEEER este un eveniment fundamentat pe Conferintele de Echipamente Electrice si Automatizari din Romania (CEEA), care timp de 5 editii (2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din Romania.

Editia din acest an a CEEER contine o agenda variata si cuprinzatoare a conferintelor pe teme de interes major pentru piata energetica romaneasca, precum: Politici privind promovarea eficientei energetice: aplicarea Directivei europene din domeniile Industrie si Transporturi; Functionarea ESCO; Eficienta energetica si mediul; Managementul eficientei energetice: accesarea fondurilor europene pentru eficienta energetica; Mecanisme financiare in eficienta energetica; Stocarea energiei inteligente; Sisteme fotovoltaice; Energia solara – arhitectura solara; Cladiri solare; Standardul ISO 50 001; Evaluarea pietelor de energie si a investitiilor in domeniul energiei; Legislatia privind Smart Grid; Legislatia privind domeniul energetic – schimbari si perspective; Petrol si gaze; Reabilitarea termica a cladirilor.

Pe langa dezbaterile acestor teme, Asociatia Romana de Standardizare (ASRO) sustine seminarul pe tema proiectului STARGRID ce are loc in data de 11 septembrie, intre orele 13:00 si 18:00, in sala Drepturilor Omului din cadrul Palatului Parlamentului din Bucuresti.

De asemenea, tot in data de 11 Septembrie, intre orele 13:00 – 18:00, in sala Drepturile Omului, se va desfasura cursul ISO 50001, in cadrul caruia lectorii Prof. Dr. Ing. Nicolae Vasile – Presedinte CNR-CME si Dna. Iulia Petrea – Certification Intrenational Romania vor dezbate alaturi de cursanti despre cum se poate reduce consumul de energie.

Prezenta in prezidiu atat a reprezentantilor mediului academic, cat si cea a membrilor asociatiilor specializate sau a marilor companii energetice furnizeaza un bun cadru de comunicare asupra temelor actuale din domeniu, dar ofera si o perspectiva practica prin ilustrarea de studii de caz si prezentarea unor situatii concrete de lucru. In acest an dezbaterile sunt initiate si sustinute de: Emil Calota – Vicepresedinte ANRE | Dr. Ing. Corneliu Radulescu – Director General ANRE | Dr. Ing. Alexandru Sandulescu – Director General Ministerul Economiei | Dr. Ing. Corneliu Rotaru – Director ANRE | Prof. Dr. Ing. Valentin Navrapescu – Decan Facultatea de Inginerie Electrica, UPB | Robert Cruceru – Director Executiv RPIA | Steven Borncamp – Presedinte RoGBC | Presedinte Virgil Musatescu – Asociatia de Politici Energetice din Romania | Gheorghe Indre – Transelectrica | Ion Lungu – CEO CEZ | Prof. Dr. Ing. Nicolae Anastasiu – Universitatea Bucuresti, M.C. Academia Romana.

Menit a deveni unul din cele mai importante evenimente autohtone in domeniul energiei si echipamentelor electrice, dedicat specialistilor energetici si persoanelor implicate in sectoarele conexe, CEEER 2013 este singurul forum unde se poate forma o idee completa asupra situatiei economice, fortei pietei, noii tehnologii, dezvoltarii permanente si noilor tendinte ale industriei. Evenimentul reprezinta un potential de noi relatii, un schimb continuu de idei pentru piata energetica din Romania si un generator al implementarii de noi solutii pentru buna dezvoltare a comunicarii internationale.

Pentru inscrieri la curs sau la Congres, va rigam sa ne contactati la : Tel: 021.231.27.36; 021.231.91.84; Mobil: 0736.661.054; 0726.718.757; E-mail:[email protected][email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *