Cosmote a lansat un program intern pentru protectia mediului inconjurator

0
351

green-office-tips.jpgDenumit „Green Office”, programul urmareste sa educe si sa implice angajatii Cosmote in activitati ecologice.

In luna august, Cosmote a lansat „Green Office”, un program intern pentru protejarea mediului inconjurator.

Prin acest program, compania urmareste educarea si implicarea angajatilor in activitati care sa reduca impactul companiei asupra mediului. Astfel, angajatii vor urma traininguri tinute de specialisti in domeniu si vor pune in practica cele invatate incepand cu propriul birou.

Prin actiunile individuale ale angajatilor, compania vrea sa reduca volumul de energie electrica si apa consumat si sa recicleze hartia si materialele din plastic.

Pentru urmatoarele 6 luni, compania si-a propus reducerea consumului de hartie cu 30% si reciclarea a 80% din hartia utilizata in birouri. De asemenea, 40% din materialul plastic folosit (ambalaje si alte recipiente PET) va fi reciclat. Pentru atingerea acestor obiective, reprezentantii companiei au instalat in fiecare birou cosuri pentru colectarea selectiva a hartiei si a materalelor de plastic.

De asemenea, Cosmote vizeaza reducerea consumului de energie electrica cu 15% si cel al apei cu 10% fata de nivelul actual.

Programul beneficiaza de o campanie de promovare prin intermediul revistei interne, a paginii de intranet, prin postere si materiale promotionale, dar si prin concursuri si virale.

Sursa: http://www.responsabilitatesociala.ro/stiri-csr/cosmote-a-lansat-un-program-intern-pentru-protectia-mediului-inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.