Cresc amenzile impotriva nesimtirii

Cresc amenzile impotriva nesimtirii

In ultima vreme, sanctiunile aplicate celor prinsi aruncand deseuri pe domeniul public n-au mai fost de 50, ci de 250 lei

Valoarea amenzilor aplicate de Politia Locala Braila indivizilor prinsi in timp ce aruncau deseuri pe domeniul public incepe sa fie din ce in ce mai mare. Astfel, daca pana in prezent, cuantumul sanctiunilor era de 50 – 100 lei, in ultima saptamana din luna octombrie trei braileni au fost amendati cu cate 250 lei, pentru ca au depozitat in locuri neautorizate moloz provenit din demolari. Directorul Politiei Locale, Traian Jipa, ne-a explicat ca, in general, aceste sanctiuni in cuantum mai mare se dau impotriva celor care, desi au mai fost sanctionati in prealabil, continua sa arunce gunoaie in zone neautorizate.

In ultima vreme au inceput sa se aplice sanctiuni si impotriva proprietarilor care nu intretin curatenia pe terenurile detinute in municipiu. De exemplu, braileanul G. A. a fost sanctionat cu 500 lei, fiindca nu a impiedicat depozitarea de gunoaie pe terenul pe care-l are in proprietate, pe Str. Fortificatiei, nr. 25. O amenda si mai mare, in valoare de 750 lei, a fost primita de firma “Asfaltronto” SRL Italia, filiala Braila, din cauza gunoaielor stranse pe terenul de pe Str. Tamplari, nr. 15-17, detinut de aceasta. “Intrucat administratorul acestei firme nu a fost gasit, iar mai multi vecini au reclamat disconfortul provocat de starea terenului in cauza, locatia a fost salubrizata de angajatii «Eco» SA, iar perimetrul a fost imprejmuit prin efortul unui investitor privat cu sediul in zona”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de directorul Jipa.

Tot in ultima saptamana a lunii octombrie, politistii locali au sanctionat cu cate 50 lei doi indivizi depistati in timp ce spargeau seminte in zona platoului recent reabilitat din fata Primariei, Piata Independentei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente