Cum decorezi dormitorul „au naturel”

0
478

Pentru o camera de somn „au naturel”, alege simplitatea si naturalul pentru a-ti asigura relaxare maxima.

Alege o paleta coloristica tandra

Alb cu tuse pastelate de albastru si verde – o combinatie pasnica, evocatoare de valuri si adancimi marine.

Asternutul ce invita la siesta

E important ca materialul textil ce vine in contact cu pielea sa dea senzatia de rece si proaspat. Bumbacul sugereaza curatenie, inul alb te duce cu gandul la dormitoarele coloniale unde domneste penumbra ademenitoare. Cateva perne colorate sau cu imprimeuri dau o personalitate delicata ambiantei.

Mobila din mijlocul naturii

Piesele din impletituri de ratan (sau din nuiele – mult mai accesibile ca pret) sunt elemente esentiale pentru un look „ca-n insule”. O masuta, o noptiera sau chiar un balansoar completeazaatmosfera exotica.

Respira in ritmul brizei

Asociem intotdeauna ideea de locuinta la tarmul marii cu adierea specifica marilor intinderi de ape… Poti visa la asta si de acasa, ajutata de un ventilator – oricum, mult mai bland si mai prietenos decat aparatul de aer conditionat.

Fara tehnologie moderna

Nimic nu alunga linistea mai tare decat sa te lungesti in pat si sa ai in fata ochilor televizorul sau calculatorul; acestea nu au ce sa caute in dormitor. Un detaliu romantic insa poate fi un ceas vechi, de exemplu; mentine un fel de simt al curgerii vremii in ritm lent, ca pe vremea cand notiunea de stres nu era inca inventata.

Accente tropicale

O carafa de apa din faianta pictata sau din sticla groasa, un vas cu plante exotice, chiar o plasa impotriva tantarilor au impact senzual deosebit. Nu uita romanele de calatorii din secolele trecute – lectura ideala in astfel de decor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.