Cum sa alegi un frigider care consuma mai putin

Cum s? alegi un frigider care consum? mai pu?in
Cum sa alegi un frigider care consuma mai putin
Cum sa alegi un frigider care consuma mai putin

Iata ce va recomanda specialistii Casa.mea sa aveti in vedere, pentru ca un obiect atat de necesar sa-si faca foarte bine treaba, dar sa va aduce si ceva economii la bugetul familiei:

Este avantajos sa cumparati un frigider care dispune de doua motoare, unul pentru congelator si altul pentru frigider, pentru ca este mai fiabil si mai economic.

Alegeti un aparat frigorific cu clasa de eficienta energetica A (A+, A++), ceea ce inseamna economie de energie si bani. Clasa energetica ne arata cat este de eficient aparatul din punct de vedere al consumului de energie: clasele standard sunt cuprinse intre clasa G (cel mai putin eficient, adica cu consum mare de energie) si clasa A++ (cel mai eficient, adica cu consum redus de energie).

Este farte bine, de asemenea, ca frigiderul sa dispuna si functia „Antibacteria”. Peretii unui asemenea frigider au in compozitie substante antibacteriene, care impiedica dezvoltarea bacteriilor care degaja miros neplacut. Or, asta nu te va oblige sa-l speli toata ziua buna-ziua, pentru a-i improspata mirosul.

Fara doar si poate, in zilele noastre, sunt mai indicate frigiderele cu racire “No frost” (fara gheata), care nu necesita dezghetare.

Stiati ca… pentru persoanele care lipsesc frecvent de acasa, exista frigidere care au in dotare functia HOLIDAY, al carei rol este de a reduce la minimum temperatura si durata functionarii aparatului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *