Cumpara un copac si urmareste-l crescand cu ajutorul Google Earth

1
379

Cumpara un copac si urmareste-l crescand cu ajutorul Google Earth

Nu poti sa spui ca este ceva rau in a plati pe cineva sa planteze un copac intr-un colt indepartat al pamantului. Dar nu este exact cel mai satisfacator lucru. Acel copac, poate presupune cumparatorul, este acolo…..dar este curand uitat, si imposibil de vazut. Dar Fundatia Pentru Viata Salbatica din Intreaga Lume, spera sa schimbe acest lucru cu putin ajutor din partea Google Earth.
Donatia ta de 5,50 $ v-a cumpara un copac care va hrani si va ramane acolo toata viata ta, si chiar dupa,se vor efectua studii stiintifice asupra padurii din care va face parte, si coordonatele exacte unde se afla acel copac, pe marele si frumosul nostru Pamant iti vor fi transmise si vei putea sa-ti vezi copacul( care va fi pe insula Borneo) ca si intreaga padure de altfel.
Din pacate rezolutia acelui colt de pamant va trebui sa fie marita, ca tu sa iti poti vedea copacul, desi chiar si acum continutul este satisfacator.
Poti sa cumperi copaci care vor fi plantati in Indonesia azi, la http://www.mybabytree.org/2.php.
Acest link oferit sare peste enervantele introduceri si te duce direct la site-ul dorit.
Paypal face ca totul sa fie atat de usor, eu am plantat 2 copaci(si ma costat numai 11$) si am primit urmatorul mesaj:
„Puietul tau va fi plantat in urmatoarele zile. Odata ce acest lucru va fi facut o sa-ti expediem locatia exacta si vei putea sa-ti vezi copacul cu ajutorul Google Earth.”
Sa speram ca s-au referit la E-mail si nu la posta pentru ca acest lucru m-ar enerva.

http://www.ecogeek.org/content/view/1473/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.