Chinezii de la Goldwind vor furniza 20 de turbine eoliene de 50
Chinezii de la Goldwind vor furniza 20 de turbine eoliene de 50
Doua fonduri de investitii au cumparat un proiect eolian in judetul Constanta

Fondurile de investitii Marguerite si EnerCap Power (Cehia) au cumparat impreuna 80% dintr-un proiect eolian de 80 MW amplasat in judetul Constanta de la dezvoltatorul cipriot de parcuri eoliene EP Global Energy. Marguerite are sedii in Paris si Luxemburg.
ING pentru Copii. Ce isi va dori la 18 ani? ING te ajuta sa ii indeplinesti visele !
In urma tranzactiei, Marguerite detine 50% din parcul eolian, EnerCap Power are o participatie de 30%, iar diferenta a ramas in portofoliul EP Global Energy, potrivit unui comunicat al firmei de avocatura Salans, care a asistat cele doua fonduri de investitii in derularea tranzactiei, scrie Mediafax.

Parcul eolian va fi construit intre localitatile Chirnogeni si Independenta si va fi dotat cu turbine produse de compnaia Nordex. Operatiunile comerciale ar urma sa inceapa in 2014.

Marguerite si EnerCap Power au finantat achizitia proiectului de productie a electricitatii in turbine eoliene cu credite de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Erste Group Bank, ING Bank si UniCredit Bank Austria.
Fondul Marguerite a fost infiintat de institutiile financiare Caisse des Depots et Consignations, Cassa Depositi e Prestiti, Banca Europeana pentru
EnerCap Capital Partners (EnerCap) a fost infiintat in 2007 si este specializat in investitii private in proiecte de energie regenerabila in Europa Centrala, de Est si de Sud-Est. EnerCap administreaza un portofoliu de investitii care cuprinde peste 350 MW in eoliene si panouri solare in regiune.

Firma EP Global Energy este specializata in dezvoltarea de proiecte in sectorul energiilor regenerabile si face parte din grupul de firme Paraskevaides Group of Companies.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here