Eco-Rom Ambalaje a primit medalia de argint la International Business Awards

Eco-Rom Ambalaje a primit medalia de argint la International Business Awards
Eco-Rom Ambalaje a primit medalia de argint la International Business Awards

Eco-Rom Ambalaje se bucura de o noua reusita la nivel international, primind Silver Stevie Award, in cadrul prestigioasei competitii de comunicare International Business Awards (IBA), pentru proiectul educational Laboratorul Verde al Reciclarii.

Castigatorii au fost selectati de peste 250 de jurati cu pozitii de conducere din intreaga lume. Editia din acest an a reunit peste 3.300 de nominalizari inscrise in diversele categorii.

Proiectul Laboratorul Verde al Reciclarii a fost nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Sociala al anului in Europa.

Anul acesta, IBA a primit nominalizari din peste 50 de tari si teritorii din intreaga lume, deschise tuturor persoanelor fizice si organizatiilor mari sau mici, din sectorul public sau privat, profit sau non-profit.

Proiectul national Laboratorul Verde al Reciclarii a fost lansat in septembrie 2012 in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Pe parcursul unui an scolar, caravana a ajuns in peste 20 de orase din tara, implicand peste 10.000 de elevi de clasa a III-a.

La doar un an de la lansare, Laboratorul Verde al Reciclarii a castigat doua premii de referinta, primul dintre acestea fiind Medalia de Aur pentru Excelenta la categoria Companii Mici si Mijlocii in cadrul European CSR Awards.

ECO – ROM AMBALAJE S.A. este o organizatie infiintata la sfarsitul anului 2003 de un grup de companii care activeaza in Romania si care au luat initiativa implementarii sistemului „Der Grune Punkt” – Punctul Verde, in tara noastra.

Acest sistem are ca scop indeplinirea obligatiilor de reciclare a deseurilor de ambalaje ce revin producatorilor care pun pe piata produse ambalate.

Eco-Rom Ambalaje a inceput activitatea in 2004 cu 81 de companii care au aderat la sistemul companiei, iar anul 2012 s-a incheiat cu 2.526 de companii in portofoliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *