ECOAGRIS Iasi – Targul pentru sanatatea ta

ECOAGRIS Iasi - Targul pentru sanatatea ta

Bunatati ecologice si traditionale pentru masa de Pasti si  multe cadouri de la iepuras, toate la ECOAGRIS, Targul pentru sanatatea ta

In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS-Targul pentru sanatatea ta. Avand ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si ecologic, acest eveniment va facilita intalnirea cu principalii producatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, veniti din peste 10 judete ale tarii: Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc.  De asemenea, vor reveni la ECOAGRIS si reprezentanti ai unor firme internationale, respectiv din Elvetia, Italia, Ungaria.

Deschiderea oficiala a expozitiei cu vanzare va avea loc vineri, 15 aprilie a.c., incepand cu ora 13.00,  iar programul de vizitare va fi zilnic intre orele 10.00-18.00, intrarea fiind libera.

Publicul larg va putea gasi aici diferite produse de calitate:

–          alimente bio si traditionale: preparate din carne de porc Mangalita, fara colesterol, preparate din carne de oaie, de pui, branzeturi, oua ecologice, produse de panificatie, prajituri de casa, paste ecologice, ulei ecologic etc.

–          dulceturi, ceaiuri, siropuri si produse dietetice

–          palinca si vin natural

–          miere ecologica si alte produse apicole

–          tincturi si extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale

–          cosmetice, produse de ingrijire personala, echipamente si aparatura pentru ingrijire corporala, wellness

–          bijuterii, produse de artizanat, cadouri handmade

–          inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori, amelioratori, fertilizatori avand caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protectia mediului (igienizarea foselor septice, tratarea gunoiului organic, a terenurilor infestate cu petrol sau substante radioactive), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentara (vinificatie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne)

–          detergenti si solutii bio pentru casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *