ECOTIC, Recolamp si Dedeman desfasoara o campanie de reciclare in perioada 7 – 20 octombrie

0
675
ECOTIC, Recolamp și Dedeman desfășoară o campanie de reciclare în perioada 7 – 20 octombrie
ECOTIC, Recolamp si Dedeman desfasoara o campanie de reciclare in perioada 7 – 20 octombrie
ECOTIC, Recolamp si Dedeman desfasoara o campanie de reciclare in perioada 7 – 20 octombrie

ECOTIC, Recolamp si Dedeman desfasoara in perioada 7 – 20 octombrie 2013, campania denumita „FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!”. Populatia este invitata in magazinul DEDEMAN din BACĂU sa predea in mod responsabil deseuri de echipamente electrice si electronice, dar si becuri economice si neoane arse, castigul sigur fiind UN MEDIU MAI CURAT! Premiile puse in joc in acest proiect constau in echipamente electronice noi, castigatorii fiind extrasi la tombola organizata pe 23 octombrie in incinta magazinului, in prezenta unui notar.
Obiectivul campaniei il constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetatenilor fata de deseuri, in special fata de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de echipamente de iluminat. Campania de constientizare include, pe langa latura informativ-educativa, si componenta practica, aceea de colectare selectiva a acestor deseuri .

Campania „FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!” are loc in perioada 7 – 20 octombrie, in magazinul Dedeman din Bacau, situat pe Str. Republicii, nr. 185, unde cetatenii interesati pot preda la standul destinat proiectului, intr-un mod corect si prietenos cu mediu, echipamente electrice si electronice vechi sau nefunctionale, dar si becuri economice si neoane arse.

Organizatorii ofera cate un voucher persoanelor care aduc un echipament electric sau trei becuri economice sau neoane arse. Voucherul respectiv da dreptul persoanei inscrise astfel in campanie de a participa la tombola organizata in data de 23 octombrie, orele 12.00, in cadrul aceluiasi magazin.

Premiile pentru predarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) constau in trei televizoare Samsung. Pentru deseurile de becuri si neoane sunt puse in joc cate trei tablete E-Boda 7’’.

Exemple date referitoare la sansele de castig in acest proiect:

Un echipament electric vechi sau uzat = un bilet de tombola DEEE – o sansa pentru a castiga un televizor Samsung
Doua echipamente electrice vechi sau uzate = doua bilete de tombola DEEE – doua sanse pentru a castiga un televizor Samsung
Trei becuri sau neoane arse = un bilet de tombola Becuri – o sansa pentru a castiga o tableta E-Boda 7’’
Noua becuri sau neoane arse = trei bilete de tombola Becuri – trei sanse pentru a castiga o tableta E-Boda 7’’
Trei becuri sau neoane si un deseu de echipament electric = un bilet de tombola Becuri, un bilet de tombola DEEE
Sansele de castig ale participantilor la campanie sunt date de numarul de deseuri predate.

Cu cat mai multe deseuri aduse la standul proiectului aflat in incinta magazinului Dedeman din Bacau, cu atat mai multe sanse de castig!

Prin tragerea la sorti organizata in cadrul tombolei din data de 23 octombrie vor fi desemnati cate trei castigatori ai premiilor puse in joc pentru fiecare tip de deseu predat in campanie. Astfel, vor fi trei castigatori dintre persoanele care au predat deseuri de echipamente electrice si electronice si trei castigatori pentru becuri si neoane arse.

Dedeman, ECOTIC si Recolamp ajuta eroii din noi pentru un mediu curat!

Pentru mai multe detalii, accesati www.ecotic.ro, www.recolamp.ro si www.dedeman.ro

Despre ECOTIC
ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 380 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 46.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 7 ani de activitate. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, dar si pe pagina de Facebook dedicata a Organizatiei ECOTIC.

Citeste mai mult: Te gandesti la reciclare? Preda deseurile responsabil, oferindu-ti si un mediu curat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.