Editia Speciala de Boboteaza a Targului National de produse ecologice, traditionale si naturale

Editia Speciala de Boboteaza a Targului National de produse ecologice, traditionale si naturale

Incepand cu Editia Speciala de Boboteaza a Targului National ECOAGRIS, produsele ecologice, traditionale si naturale se vor putea achizitiona si in timpul saptamanii.

Maine, vineri, 4 ianuarie, se deschide in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi, Editia speciala de Boboteaza a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale, ECOAGRIS. Incepand cu aceasta editie, publicul larg isi va putea achizitiona si in timpul saptamanii, produse ecologice, traditionale si naturale de o inalta calitate, in cadrul punctului de desfacere deschis permanent in curtea Bisericii Toma Cozma din Iasi.

Targul ECOAGRIS va fi deschis vineri, sambata si duminica, in perioada 4-6 ianuarie, intre orele 10.00-16.00, in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi (Str. Toma Cozma, nr. 41, in apropierea Liceului „C. Negruzzi”), iar intrarea va fi libera.

Ca si la celelalte editii, publicul larg va putea gasi la ECOAGRIS diferite produse din diferite judete ale tarii (Iasi, Maramures, Neamt, Sibiu, Bihor etc.)alimente bio si produse traditionale (preparate din carne, produse lactate si branzeturi, mere topaz si alte soiuri din Maramures, fructe confiate, prune uscate cu miez de nuca, nuci, suc de rosii etc.)produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine; dulciuri, palinca naturala, ceaiuri, siropuri, alifii, produse dietetice; produse apicole, uleiuri naturale, tincturi si extracte din plante, plante medicinale, cosmetice, produse de ingrijire personala, produse pentru curatenie(pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului menajer, capcane bio pentru prinderea mustelor, gandacilor etc.)

De asemenea, cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara vor putea gasi la targ si inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori si amelioratori ecologici, fertilizatori avand caracter fitosanitar, pentru combaterea bolilor si a daunatorilor), tratamente ecologice pentru zootehnie (pentru tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.),conservanti ecologici pentru muraturi, suc de rosii, vin, mezeluri, preparate din carne etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *