Elevii din Iasi doneaza legume copiilor saraci

Asociatia “Children’s High Level Group” in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii lanseaza, luni, la Iasi, o inedita campanie umanitara destinata copiilor in dificultate, intitulata “Saptamana legumelor donate”.

Campania va dura o saptamana si urmeaza unei alte campanii la fel de inedite, cel putin din punctul de vedere al numelui: “Saptamana cartofului donat”.

Prof. Sabina Manea, din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, a declarat ca este vorba de o campanie din cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara (SNAC), iar scopul este acela de a sensibiliza elevii si profesorii din unitatile de invatamant cu privire la situatia dificila in care se afla copiii afectati de lipsa de alimente.

“Avem in vedere sprijinirea cu diverse sortimente de legume a copiilor saraci. Campania implica strangerea de legume de catre elevii voluntari implicati in program si donarea lor familiilor aflate in dificultate sau unor institutii sociale.

Se vor identifica de catre fiecare coordonator persoanele aflate in dificultate, se va prezenta campania in scoli de catre voluntari si se vor colecta donatiile care apoi vor fi dirijate catre familiile aflate in dificultate”, a explicat prof. Sabina Manea.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,165FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente