Energia regenerabila offshore

0
332
Abordari europene ale industriei de energie regenerabila la conferinta organizata de Pachiu si Asociatii
Energia regenerabila offshore

The Carbon Trust, National Renewable Energy Centre (Narec) si Ocean Energy Innovation au fost selectate de catre Technology Strategy Board (TSB) din Marea Britanie, pentru a configura energia regenerabila offshore din Catapulta.

Centrul Catapulta, care se va deschide in 2012, va primi pana la 10 milioane de lire sterline pe an de la Technology Strategy Board timp de cinci ani.

Scopul este de a consolida pozitia Regatului Unit ca lider global in domeniul energiei regenerabile offshore prin accelerarea dezvoltarii si utilizarii pe piata a noilor tehnologii de energie regenerabila.

Andrew Mill, CEO al Narec, afirma: „Narec a fost infiintat in 2003 pentru a permite dezvoltarea economica, prin comercializarea tehnologiilor de energie regenerabila offshore si este bine plasat pentru a sprijini dezvoltarea acestor sectoare in Marea Britanie. Centrul Catapulta va asigura coordonarea nationala de expertiza si de finantare.”

„Proiectele se vor concentra pe reducerea costurilor de energie, accelerarea implementarii de piata si maximizarea beneficiul economiei Regatului Unit. Va fi aproape de angajamentul cu industria pentru a se asigura ca acestea sunt aliniate la nevoile de piata, cum ar fi imbunatatirea fiabilitatii dispozitivelor de generare a energiei, care sunt de asteptat sa functioneze timp de multi ani intr-un mediu marin dur.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.