Expozitia de fluturi tropicali vii la Muzeul ”Antipa”

Expozitia de fluturi tropicali vii la Muzeul ”Antipa”
Expozitia de fluturi tropicali vii la Muzeul ”Antipa”

5 000 de persoane au vizitat, in luna iunie, expozitia de fluturi tropicali, vii, „ Lumea fluturilor ”!

Pregateste-te pentru un adevarat spectacol de culoare ! Intra si tu in fascinanta lume a fluturilor vii de la Tropice, adusi in gradina Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Expozitia de fluturi tropicali vii la Muzeul ”Antipa”
In perioada 3 Iunie – 31 August 2014, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” va invita sa vizitati expozitia de fluturi tropicali, vii, cu tema „Lumea fluturilor”.

In cadrul acestei expozitii pot fi admirate exemplare apartinand unor specii spectaculoase de fluturi tropicali, unele cu indivizi de mari dimensiuni (14-15 cm anvergura aripilor) din cele mai diverse zone de pe glob: sud-estul Asiei, America Centrala si de Sud, Africa ecuatoriala etc. In acest fel, vizitatorii pot admira exemplare vii dintr-o serie de specii de fluturi tropicali, care pot fi observate in natura doar la mari distante de zona geografica a tarii noastre.

Expozitia „Lumea fluturilor” ii va delecta pe vizitatori cu diversitatea de forme si culori intalnita in fascinanta lume a fluturilor, dar este si un bun prilej de a prezenta o serie de particularitati ale comportamentului celui mai indragit grup de insecte din fauna actuala, cu obiceiuri inca insuficient cunoscute.

Toate speciile prezentate in cadrul expozitiei sunt distribuite pe areale relativ largi, iar existenta lor nu este considerata a fi periclitata in vreun fel. Mai mult decat atat, exemplarele prezentate provin din pupe obtinute prin cresterea omizilor in ferme specializate aflate in diferite tari cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc).

Preturile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar si 12 ron/adult. Copiii cu varste mai mici de 2 ani au gratuitate.

Expozitia poate fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

Detalii: www.antipa.ro , pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa si pe http://www.youtube.com/watch?v=CzL05BtvwtY

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, MediaIQ

Parteneri: Markstadt

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, Avantaje, Revista Baby, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educatiei din Romania, HotNews, SmartWoman

Despre MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE NATURALA
Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa” este o veche institutie culturala, de educatie si cercetare stiintifica. In ultima vreme muzeul se remarca prin dinamism, organizand manifestari inedite, interactive, pentru vizitatori de toate varstele.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,189FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente