Expozitia Eurone Finance Solar Energy

0
345
Expozi?ia Eurone Finance Solar Energy
Expoziţia Eurone Finance Solar Energy
Expozitia Eurone Finance Solar Energy
Expozitia Eurone Finance Solar Energy

Participarea la Expozitia EURRONE FINANCE SOLAR ENERGY, 13-15 martie 2013, RIN GRAND HOTEL, Bucuresti.

In perioada 13-15 martie 2013, JOINT SYSTEMS organizeaza prima expozitie in domeniul productiei energie regenerabila, bazata pe tehnologia fotovoltaica de tip roadshow din Romania ce reuneste cererea si oferta de finantari.

Vom realiza un punct de convergenta a intereselor proprietarilor de terenuri cu potential solar, a proprietarilor de proiecte ready to build, proiecte cu autorizatiile in curs de obtinere si a intereselor furnizorilor de diferite instrumente de finantare pe termen scurt si mediu pentru construirea centralelor electrice fotovoltaice. Succesul proiectelor se bazeaza pe structurarea pe etape a investitiei, si stabilirea de parteneriate pentru fiecare etapa pe baza de instrumente financiare, fie de tip credit-furnizor sau finantare pe o perioada medie de timp.

Estimam ca vor fi prezenti expozanti proprietari de proiecte cu un potential de cca 2.000 MW, reprezentand o piata de aproximativ 2,5 mld Euro precum si principalii jucatori din domeniul producerii energiei fotovoltaice – proprietari de proiecte, investitori, diferiti furnizori de instrumente financiare, traderi de energie, brokeri de proiecte. Acest eveniment creeaza un cadru excelent pentru promovare & awarness.

Va invitam astfel la o expozitie de talie mondiala – EURRONE FINANCE SOLAR ENERGY la RIN GRAND HOTEL, Bucuresti, in perioada 13-15 martie 2013, axata pe proiectele existente de energie fotovoltaica si oportunitatile de finantare actuale.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a va trimite formulare de inscriere va rugam sa luati legatura cu:

Andrei Mantescu
0040 733 611 546
www.eurronefinance.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.