Expozitie de surse de energie regenerabila

B?ie?ii verzi au învins
Expozitie de surse de energie regenerabila
Expozitie de surse de energie regenerabila

Producatorii de surse alternative de energie pot participa gratuit la o expozitie itineranta in opt orase.

Sase luni serviciile oferite vor fi gratuite. Asa suna promisiunea facuta de Constantin Badea – directorul camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, saptamana trecuta, la inaugurarea Centrului BHB. Ca aceasta nu a fost vorba aruncata in vant o dovedeste si workshop-ul si expozitia pe tema „Energie regenerabila, surse de energie neconventionale” care vor fi organizate in 4 si 5 aprilie. Evenimentul este realizat de catre Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bihor (lider de proiect) si Hajdú Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány in cadrul proiectului „BHB – Sustenable development business center HURO/1101/175/2.1.1”. Proiectul este realizat in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Ungaria 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), cofinantat de Uniunea Europeana.

„Scopul evenimentului este de a prezenta intreprinzatorilor si populatiei importanta energiei regenerabile si posibilitatile de a folosi energie neconventionala. Totodata vor fi prezentate in cadrul unei expozitii produse si servicii privind energia regenerabila si surse de energie neconventionale”, a precizat Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor.

Evenimentul se va desfasura intr-un cort mobil, special amenajat, de 450 de metri patrati, in Era Shopping Center. In prima zi a evenimentului va fi organizat workshop pe tema sus mentionata, iar a doua zi o expozitie cu produse si servicii asimilate temei. La expozitie si workshop vor participa firme si experti din domeniu din Romania si Ungaria.

In opt orase

„Pentru expozanti vom pune la dispozitie spatiu necesar pentru expunerea produselor si serviciilor in cort, scaune si masa. Expozitia va fi itineranta, locatiile fiind patru orase din Romania si patru din Ungaria”, ne-a informat Gönczi József, reprezentantul organizatorilor. Programul expozitiei este urmatorul: Oradea – 4 si 5 aprilie, Arad – 12 si 12 aprilie, Timisoara – 18 si 19 aprilie, Szeged – 25 si 26 aprilie, Békéscsaba – 2 si 3 mai, Debrecen – 9 si 10 mai, Nyíregyháza – 16 si 17 mai si Satu Mare 23 si 24 mai.

Cei interesati de participarea la expozitie pot lua legatura cu CCI Bihor, tel. 0259.417.807 pana la data de 14.03.2014. Participarea la expozitie este gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *