Felicitari din hartie reciclata care infloreste

0
394

Compania Oakthrift a lansat pe piata felicitarile „Plant It”, realizate din hartie reciclata care contine seminte de flori vii. Dupa ce este citita, felicitarea poate fi plantata intr-un ghiveci si, dupa catva timp, din pamant va rasari floarea care ilustreaza felicitarea.

Prin felicitarile „Plant It” cei de la Oakthrift Corporation doresc sa castige interesul publicului asupra problemelor de mediu si sa determine cat mai multi oameni sa se implice in actiunile de reciclare a materialelor.

„Hartia din care sunt facute felicitarile -Plan It- provine 100% din hartie reciclata, cerneala este pe baza de soia si pigmentii sunt organici, asa ca toate aceste componente se vor absorbi de planta ale carei seminte au fost incluse in hartie, dupa ce felicitarea va fi pusa in pamant”, a spus Lloyd Freedman, directorul Oakthrift Corporation.

Gazon „Plant It”

Oakthrift fabrica si fluturasi, brosuri, semne de carte si carti de vizita ecologice care, prin capacitatea de a inflori, devin mesageri convingatori ai actiunilor de conservare a naturii. Toate aceste produse incoltesc foarte usor daca sunt plantate in casa, la caldura si lumina. In gradina, se recomanda a fi puse toamna. Pana in prezent, s-au utilizat doar seminte de plante anuale, dar in curand procedeul se va extinde si la semintele de plante perene.

„Ne gandim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a putea folosi diferite amestecuri de flori, de plante aromatice sau sa obtina chiar gazon, pentru terenurile de fotbal”, au promis specialistii de la Oakthrift.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.