Fructele de Graviola distrug celulele canceroase mai bine decat chimioterapia

Fructele de Graviola distrug celulele canceroase mai bine decat chimioterapia

Graviola este un copac copac vesnic verde in regiunile tropicale ale lumii. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, verde care se pare ca distruge celulele canceroase de 10.000 de ori mai eficient decat medicamentele puternice din chimioterapie, fara efecte secundare neplacute si fara a afecta celulele sanatoase.

Potrivit Cancer Research UK, principiul activ din aceasta planta este comercializat sub numele de brand Triamazon. Licentierea acestui produs in Europa, in particular in Marea Britanie nu este acceptata din cauza efectelor sale de vindecare certe care pun in dificultate pe principalii producatori de medicamente pentru aceasta afectiune. Graviola in Brazilia, guanabana in limba spaniola si neinspirat „Soursop” in engleza, fructul este foarte mare si are miezul dulce-acrisor de culoare alba. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face bauturi sau serbeturi. Puteti urmari in clipul atasat o modalitate indigena de preparare a sucului.

Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat la infec?ii bacteriene cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stress sau regenerarea celulor nervoase.

Acest copac creste in salbaticie, adanc in inima Amazonului si ar putea revolu?iona literalmente ceea ce reprezinta tratamentul cancerului si ar mari sansele de supravietuire. Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Ce au relevat aceste teste ? Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic.

Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *