Clujenii pot comanda produse ecologice pe internet de la Gradinile Primstar
Clujenii pot comanda produse ecologice pe internet de la Gradinile Primstar

Cine s-ar fi gandit ca ajungem ziua in care ne vom alege salata, din strat… stand in fotoliu?
Totul multumita unui tanar din Cluj, care a descoperit ca isi vinde cel mai bine ceapa si salata verde, pe www.primstar.ro

Cu un singur click, legumele pleaca spre casa clientului, ecologice suta la suta, si mai ieftine decat in magazinele de profil.

“Anul acesta am avut cele mai multe comenzi pe aceste produse, sunt cele mai cautate pentru ca noi le livram proaspete. Le culegem dimineata si la amiaza le livram clientilor.”, spune Ionut

Ionut este din Cluj si a primit cadou de la bunici un hectar de teren. Asa ca s-a apucat imediat de agricultura. Cum nu vrea sa aiba de-a face cu intermediarii din piete, si-a deschis un site pe care isi promoveaza legumele si le vinde prin comenzi online.Tot el face si livrarile.
Clientul poate sa vada care sunt produsele disponibile la un moment dat. Trebuie doar sa le adauge in cos si sa finalizeze comanda introducand adresa unde sa fie livrat produsul.

O salata ecologica, spre exemplu, vanduta pe internet, costa 2 lei, in timp ce in piata o gasim la 1 leu si 30 de bani.
Csaba a dat insa ceapa verde pe… goji, un fruct bogat in vitamine si nutrienti, pe care il importa din Asia si il vinde romanilor, tot pe Internet. Denumit si fructul longevitatii, goji este o adevarata comoara a naturii. O legenda tibetana spune ca localnicii care consumau cate un pumn mic de goji in fiecare zi, traiau chiar si peste 100 de ani.

In 2007, goji a fost declarat in SUA super fructul anului, si nu lipseste niciodata de pe masa Madonnei, si a multor actrite de la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here