Hai la Hunoriada!

Hai la Hunoriada!

Marti in BUCURESTI
Maine, marti 19 julie 2011 la ora 12pm. in fata Ministerului Culturii pe Soseaua Kiseleff nr. 30, Bucuresti. Vino inarmat cu orice forma legala de protest. Cerem demisia lui Hunor Kelemen, ministrul cianurii.

Miercuri in CLUJ
Miercuri, 20 iulie 2011, incepand cu orele 13.00 fix hai in Piata Unirii – Cluj la Hunoriada! Vino inarmat cu orice forma legala de protest sa cerem DEMISIA lui Kelemen Hunor!

Vineri in SIBIU
Vineri, 22 iulie 2011, ora 19:30 in Piata Mare din Sibiu

Marti, la ora 12.00, suntem impreuna in fata Ministerului Culturii. Le spunem “NU ACCEPT!” celor care tocmai au unda verde distrugerii masivului Carnic de la Rosia Montana.

Rosia Montana inseamna: tezaur national, patrimoniu natural si cultural, istorie si civilizatie milenara. Doar prin conservarea si valorificarea acestora se va putea asigura dezvoltarea durabila a zonei, iar prin includerea Rosiei Montane pe Lista Patrimoniului Mondial, declarand-o peisaj cultural protejat UNESCO, se poate obtine profit pe termen NELIMITAT.

Masivul Carnic este monument istoric clasat in grupa valorica A, ce contine cea mai mare densitate de galerii romane (peste 7 km), medievale si moderne (peste 80 km). Ministerul Culturii si Patrimoniului National, a dat unda verde distrugerii celui mai important monument istoric de la Rosia Montana si celui mai valoros sit de acest tip din Europa. Ministerul Culturii, cel care ar trebui sa fie gardianul patrimoniului national, s-a transformat tocmai in calaul acestuia. In consecinta, solicitam demisia Ministrului Kelemen Hunor!

Alatura-te noua, in cea mai vibranta campanie de mediu din Romania, activa de peste un deceniu! Luptam impreuna de peste 10 ani, uniti prin determinare, constiinta si responsabilitate.

Sa punem STOP indiferentei, IMPREUNĂ! ACUM, cat nu e prea tarziu!

Sa aratam lumii intregi, dar mai ales Ministrului Culturii si Patrimoniului – Kelemen Hunor ca SUNTEM O FORTĂ pe care n-o poate IGNORA!

Asa ca hai la Hunoriada!

MARTI, ORA 12.00, IN FATA MINISTERULUI CULTURII SI PATRIMONIULUI NATIONAL, SĂ-I CEREM DEMISIA LUI KELEMEN HUNOR.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,330FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente