IGPR: Perchezitii in Buzau la persoane banuite de ilegalitati in domeniul silvic; prejudiciu – peste 100.000 lei

0
805

Politistii din Buzau efectueaza vineri dimineata zece perchezitii la persoane banuite de taiere ilegala de arbori, furt de arbori si tainuire, 13 persoane urmand sa fie conduse la audieri

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la 107.000 lei, informeaza IGPR intr-un comunicat transmis AGERPRES.

”La data de 24 iulie, 50 de politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Focsani, efectueaza 10 perchezitii, pe raza judetului Buzau. Activitatile se desfasoara intr-un dosar penal aflat in instrumentarea Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau”, precizeaza IGPR.

Potrivit sursei citate, sunt vizate 13 persoane banuite ca, in perioada 2014 — 2015, ar fi comis delicte silvice, care au prejudiciat fondul forestier.

La sediul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau vor fi conduse 13 persoane, care sunt cercetate pentru taiere ilegala de arbori, furt de arbori, complicitate la cele doua infractiuni si tainuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.