Impaduriri banoase

0
356
Silvicultorii au protestat la Palatul Parlamentului
Impaduriri banoase

O firma din Braila a reusit sa castige un contract important ca valoare – aproape 1,36 milioane lei fara TVA, vizand impadurirea a peste 70 de hectare de teren din judetul vecin, Tulcea. Potrivit  anuntului de atribuire publicat  zilele acestea in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), adjudecarea  in cadrul procedurii lansate de Primaria Tulcea este SC “Padverde” SRL din Insuratei.

Aceasta firma a avut doi contraofertanti, pentru ca in anunt se face referire la faptul ca au fost primite trei oferte in cadrul procedurii.
Obiectul contractului in discutie il constituie efectuarea de lucrari in cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii mediului prin impadurirea terenurilor degradate”, in detaliu fiind vorba despre impadurirea unui teren de 70,47 ha, care se intinde de-a lungul drumului judetean ce leaga Tulcea de Agighiol, in imediata apropiere a intravilanului municipiului Tulcea.

Valoarea de atribuire a contractului a fost de 1,357 milioane lei fara TVA (fata de 2,143 milioane lei fara TVA valoarea estimata) bani in contul carora “Padverde” va pregati terenul, va instala si intretine plantatia, va asigura imprejmuirea lotului si montarea de borne amenajistice si de control.

De precizat ca aceeasi firma a castigat in 2011 un contract de lucrari de impadurire cu o valoare de circa 2,5 milioane lei vizand reconstructia a 210 hectare de padure aluviala din Insula Mica a Brailei.

Potrivit Registrului Comertului, SC “Padverde” SRL a fost infiintata in 2003, cu un capital social de 10.000 lei integral detinut de Marian Mocanu, reprezentant si administrator al firmei. De exemplu, in 2011, cel mai recent an de raportare contabila, firma a avut o cifra de afaceri de 5,38 milioane lei, din care a rezultat un profit net de circa 1,02 milioane lei din silvicultura si activitati forestiere, avand un efectiv de 33 de salariati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.