Incalzire ecologica prin unde infrarosu

1
680

Oferim solutii pentru oameni ingeniosi
incalzire infrarosu
Daca te-ai saturat sa platesti majorarile permanente ale facturii de gaze, ori, mai mult, nici macar nu ai acces la reteaua de gaze din cauza imposibilitatii de bransare sau a costurilor ridicate, noi suntem aici sa-ti oferim solutia. Nu ne erijam in pozitia de salvatori, suntem doar o echipa tanara care constientizeaza problemele globale ale energiilor conventionale si care ne-am alaturat celor care au gasit alternative, acelor pionieri ai alternativelor energetice.

Este foarte bine cunoscut faptul ca exista deja foarte multe alternative la combustibilii clasici, dar, din cauza unor interese uriase ale celor ce controleaza resurse precum petrolul, gazele, aceste noi solutii care, ironic, nici macar nu sunt poluante, sunt foarte putin mediatizate.

Este binecunoscuta si demonstrata deja, eficienta panourilor solare, care ajung la performante demne de mileniul trei. Majoritatea stim ca ele produc apa calda menajera, dar, putini dintre noi stim ca exista panouri solare care produc energie electrica!

La fel de putini, cunoastem faptul ca noile tehnologii ne ofera posibilitatea incalzirii locuintei, fara a mai fi nevoiti sa ne umplem casa de tevi care se pot sparge oricand, fara a mai fi nevoiti sa suportam caloriferele si neajunsurile acestora, fie ele racordate la o centrala proprie pe gaze, ori la reteaua centralizata de incalzire care deserveste orasul in care locuim si ale caror pierderi energetice uriase ne incapatanam sa le suportam noi, clientii, care trebuie sa ne bucuram de confort, pentru ca noi suntem cei care scoatem banii din buzunar.

Suntem aici sa va informam ca exista alternative, ca exista si alte solutii noi, pentru ca lumea nu sta pe loc, lucrurile evolueaza!Suntem aici sa-ti aratam cum poti sa tii pasul, cum poti evolua protejandu-te si oferindu-ti singur mai mult confort cu mai putini bani.Intr-un cuvant, suntem aici sa-ti prezentam sisteme de incalzire prin infrarosu a locuintei, sisteme de incalzire a apei menajere cu panouri solare.

Email: [email protected]

Pagina Web: www.incalzireinfrarosu.ro
Autor: Ionita Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.