Acasă Etichete Acrilamida

Eticheta: acrilamida

Cate chimicale contine hrana noastra?

Am auzit de nenumarate ori ca alimentatia ar trebui sa-i ofere organismului energia si substantele nutritive necesare fara sa-l suprasolicite, in caz contrar existand...

Prajelile maresc riscurile de aparitie a cancerului

O substanta chimica foarte comuna, numita acrilamida, care se gaseste in mancarea prajita sau in cea facuta la gratar mareste de doua ori riscul...

IMPLICARE

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) isi va continua eforturile de reducere a consumului de acrilamida, intrucit efectele acesteia pot fi extrem de nocive asupra sanatatii noastre.

UNIVERSITATILE BIO – Cartofi prajiti sanatosi

 Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. Cartofii lasati in...

Studiu: Lupa impotriva acrilamidei

Oameni de stiinta din toata lumea s-au unit pentru a gasi o solutie pentru scaderea nivelului de acrilamida, substanta care apare atunci cand alimentele sunt coapte sau prajite.

Nu prajiti excesiv mancarea!

O substanta chimica ce se formeaza in mancare in urma prajirii sau punerii pe gratar va poate distruge sanatatea!

Gratarul creste riscul de cancer

Femeile care consuma alimente prajite sau preparate la gratar in exces au un risc dublu de a suferi de cancer ovarian sau uterin.

Rămâi conectat!

104,553FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente