Eticheta: acrilamida
Stil de viață
Cate chimicale contine hrana noastra?
- 0
Am auzit de nenumarate ori ca alimentatia ar trebui sa-i ofere organismului energia si substantele nutritive necesare fara sa-l suprasolicite, in caz contrar existand...
Stil de viață
Prajelile maresc riscurile de aparitie a cancerului
- 1
O substanta chimica foarte comuna, numita acrilamida, care se gaseste in mancarea prajita sau in cea facuta la gratar mareste de doua ori riscul...
Stil de viață
IMPLICARE
- 0
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) isi va continua eforturile de reducere a consumului de acrilamida, intrucit efectele acesteia pot fi extrem de nocive asupra sanatatii noastre.
Stil de viață
UNIVERSITATILE BIO – Cartofi prajiti sanatosi
- 0
Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. Cartofii lasati in...
Acțiuni
Studiu: Lupa impotriva acrilamidei
- 0
Oameni de stiinta din toata lumea s-au unit pentru a gasi o solutie pentru scaderea nivelului de acrilamida, substanta care apare atunci cand alimentele sunt coapte sau prajite.
Stil de viață
Nu prajiti excesiv mancarea!
- 1
O substanta chimica ce se formeaza in mancare in urma prajirii sau punerii pe gratar va poate distruge sanatatea!
Stil de viață
Gratarul creste riscul de cancer
- 1
Femeile care consuma alimente prajite sau preparate la gratar in exces au un risc dublu de a suferi de cancer ovarian sau uterin.