Acasă Etichete Monitorizare a aerului

Eticheta: monitorizare a aerului

Fonduri europene pentru managementul calitatii aerului in zona de granita

Aerul, apa si mediul natural nu se opresc la nicio granita. Dat fiind faptul ca atmosfera este cel mai larg si in acelasi timp...

Complex de educatie ecologica si de monitorizare a calitatii aerului in context transfrontalier

Situarea Municipiului Satu Mare la doar 9 km de granita cu Ucraina, traficul in continua crestere prin acest punct de frontiera, al treilea ca...

S-a ales praful de aerul Capitalei

Raportat la standardele de mediu din Uniunea Europeana, Bucurestiul anului 2008 poate fi considerat o adevarata bomba ecologica.

Respiram cenusa si fum

Circa 20.000 de masini trec zilnic prin Valea Vlaicii, cea mai mare intersectie din Craiova, potrivit masuratorilor efectuate de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului (ARPM).

Praf si promisiuni, la Mittal Galati

In zilele noroase, galatenii au parte de valori mult peste limita admisa a pulberilor in suspensie

Dovada poluarii masive PRAF SI PROMISIUNI

Statiile de monitorizare a aerului amplasate in 2007 in oras (patru in Galati si una la Tecuci) au intrat in functiune la sfarsitul anului, iar in luna decembrie s-au facut determinari la mai multi indicatori, rezultatele monitorizarii fiind afisate pe panoul amplasat in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Incepe monitorizarea aerului!

Romania va avea, incepand de astazi, una dintre cele mai moderne retele de statii de masurare a calitatii aerului. Ministrul mediului si dezvoltarii durabile, Attila Korody, va inaugura astazi, la sediul Primariei Copsa Mica, Reteaua Nationala de Monitorizare a Calitatii Aerului.

La Arad, doua statii de monitorizare a aerului

Rapoartele Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor au aratat ca, anul acesta, masuratorile au scos la iveala faptul ca municipiul Arad a avut, in cateva zile de vara, cel mai poluat aer din tara, dar numai in ceea ce priveste continutul de praf.

Rămâi conectat!

104,210FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente