Invatati sa reciclati becuri si puteti castiga premii alaturi de Sistem

0
453
Invatati sa reciclati becuri si puteti castiga premii alaturi de Sistem
Invatati sa reciclati becuri si puteti castiga premii alaturi de Sistem

In urmatoarele cateva zile, in Piata Unirii din Timisoara, va putea fi vizitat un mini muzeu al iluminatului. Pana duminica, 24 iulie, in Piata Unirii din Timisoara, va fi deschis, zilnic, intre orele 10 – 20 un showroom, unde vizitatorii vor primi informatii despre sursele de lumina, aspecte specifice cu privire la deseurile de echipamente electrice si de iluminat si despre posibilitatile de colectare si reciclare a acestor deseuri periculoase.
Showroom-ul va putea fi vizitat in grupuri organizate, din 30 in 30 de minute. Actiunea este pusa la cale de Asociatia Recolamp in cadrul proiectului „Reducerea poluarii cu substante toxice prin imbunatatirea managementului deseurilor de surse de lumina in judetele de la granita dintre Ungaria si Romania”.
Acesta este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013 si este finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Tot in aceasta saptamana, in parteneriat cu Asociatia ECOTIC, se va organiza o campanie de colectare deseuri electrice si electronice, inclusiv surse de lumina, pentru care se vor acorda premii in cadrul unei trageri la sorti.
Evenimentul final al proiectului va fi sustinerea unui concert al trupei Sistem programat in Piata Unirii, sambata, 23 iulie, incepand cu ora 20. Cu aceasta oazie vor fi anuntati si castigatorii campaniei de colectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.