Investitori americani in parcul fotovoltaic de pe locul Cartierului Tineretului

0
446
Giurgiu: Panouri solare pentru Primaria municipiului si alte cladiri din oras
Investitori americani in parcul fotovoltaic de pe locul Cartierului Tineretului

Printre investitorii care vor intra sa realizeze parcul fotovoltaic ce se ridica pe locul viitorului Cartier al Tineretului se numara un grup de firme americane de energie alternativa, care au constituit un grup, este vorba de WWS Energy Holding, a confirmat omul de afaceri clujean Arpad Paszkany.

Acesta a precizat ca firmele americane care intra in consortiu sunt specializate in reciclare de deseuri si energie solara. Paszkany considera ca parcul va avea succes, avand in vedere ca energia alternativa „reprezinta o necesitate a vietii de zi cu zi”. Intrebat cand incep lucrarile, omul de afaceri a raspuns ca „nu ma ocup de partea de administrare si nu as putea spune cand incepe investitia”.

Paszkany a declarat totodata ca ramane in spectrul imobiliar in anul urmator, si ca va investi masiv in terenuri si cladiri. Aceasta, pentru ca potrivit estimarilor sale in cel mult trei ani piata imobiliara va creste cu 85%.

Amintim, Polus Real Estate a decis sa schimbe destinatia terenului primit de la Primaria Cluj-Napoca pentru ridicarea unui cartier de locuinte. Pe locul Cartierului Tineretului ar urma sa fie ridicat un parc cu celule fotovoltaice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.