Irina Loghin, o vegetariana convinsa, si-a tratat durerile reumatice cu venin de albine

Irina Loghin, o vegetariana convinsa, si-a tratat durerile reumatice cu venin de albine

In trecut cantareata de muzica populara si-a tratat durerile reumatice cu venin de albine, Irina Loghin intretinandu-se cu sport chiar si la varsta ei.

Interpreta de muzica populara a luat la cunostinta despre efectele benefice ale intepaturilor de albine dintr-o revista. Iubitoare de animale si de natura, artista a mers intr-o vacanta la o familie de prieteni de la tara.

„Am stat cateva zile in natura, la o cunostinta, un apicultor renumit. Eu deja citisem despre efectele veninului de albine, iar acesta mi-a confirmat faptul ca, dupa ce era intepat, inevitabil, de o albina cand ingrijea stupii, se vindeca pur si simplu si simtea ca ii dispar durerile reumatice. Asa m-am convins singura sa incerc si eu acest ‘tratament’. Apicultorul respectiv mi-a zis sa incep cu patru albine, dar eu am vrut zece! Am simtit pe pielea mea, cum se spune, cat de bun este veninul de albine! Am facut incet, incet cu cate 40 de albine, apoi am ajuns la 60. Singurul lucru pentru care imi parea rau este ca ele mureau dupa ce ma intepau…”, spunea Irina Loghin in urma cu cativa ani. Interpreta de muzica populara n-a avut probleme mult timp cu reumatismul.

Artista a renuntat sa mai manance carne de ani buni, foarte rar preferand sa consume doar peste. Interpreta isi mentinea sanatatea, dar si silueta, la cei 73 de ani pe care ii are, si cu sport, artista alergand zilnic in jurul Lacului Herastrau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *