Lucrari de curatenie, ecologizare si infrumusetare ale orasului Beclean

0
533
Lucrări de curăţenie, ecologizare şi înfrumuseţare ale oraşului Beclean
Lucrari de curatenie, ecologizare si infrumusetare ale orasului Beclean

Directia de Gospodarie Comunala Beclean isi continua in fiecare saptamana lucrarile de curatenie, de ecologizare si cele de infrumusetare ale orasului. Lucratorii societatii beclenare lucreaza in permanenta la intetinerea in cele mai bune conditii a trotuarelor, a bordurilor si rigolelor stradale, precum si la intretinerea coronamentului copacilor si pomilor ornamentali. De asemenea, angajatii Directiei de Gospodarire Comunala desfasoara in continuu, pe toata durata anului lucrari de intretinere la spatiile verzi, rondourile de flori in parcul central al orasului si pe toate spatiile verzi de pe suprafata Becleanului.

Pe parcursul acestei veri au intrat, ca de obicei, in functiune si sistemele moderne de irigare pregatite atat pentru flori, cat si pentru iarba, astfel incat canicula sa nu afecteze felul in care orasul arata de la un capat la altul, pe toata lungimea drumului national care strabate localitatea. Mai multe echipe,dispersate in toate cartierele orasului, lucreaza cu profesionalism, astfel incat zi de zi rondourile cu flori si spatiile verzi sa fie cat mai bine intretinute iar orasul sa aiba un aspect cat mai curat si mai proaspat. Totodata, in perioada urmatoare, se vor derula o serie de actiuni de curatenie si de ecologizare ale malurilor raurilor Somes si Meles.

Potrivit directorului Directiei de Gospodarie Comunala a orasului, George Pop, muncitorii directiei vor desfasura in permanenta actiuni ample de igienizare a strazilor si a trotuarelor, si se va actiona, de asemenea, pentru indepartarea resturilor si a deseurilor menajere depozitate in locuri neautorizate. In activitatea de curatenie vor fi implicate utilajele si masinile din dotarea Directiei, fapt care eficientizeaza campania permanenta de curatenie si intretinere desfasurata la Beclean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.