Macrisul-iepurelui, bun contra cancerului gastric

Din padurile de foioase si de conifere poate fi cules macrisul-iepurelui, o planta utilizata in tratamentul unor afectiuni grave, cum sunt formele incipiente de cancer stomacal.macrisul-iepurelui

„Pentru a preveni, dar si pentru a trata cancerul stomacal se recomanda cate trei-cinci picaturi de suc proaspat, diluat in ceai de galbenele, de cinci-sase ori pe zi.

De asemenea, aceasta planta bogata in vitamine (A, C, D, E, complexul de vitamine B) si in minerale (magneziu, calciu, fier, potasiu, siliciu, cupru) este indicata in tulburarile digestive (arsuri la stomac) si in tratamentul bolii Parkinson.

Sunt eficiente cate cinci picaturi de suc proaspat pe zi, care se adauga in cinci linguri de infuzie de coada-soricelului”, precizeaza Eugen Giurgiu, doctor in biochimie, cu competente in fitoterapie si nutritie.

De asemenea, macrisul-iepurelui s-a dovedit eficient in tratamentul asteniei. Tratamentul este contraindicat persoanelor care sufera de litiaza renala, de boli ale plamanilor, de astm sau de artrita.

Mod de administrare: Infuzia se prepara prin oparirea unei linguri cu frunze proaspete in 500 ml de apa. Aceasta cantitate se bea pe parcursul unei zile. Picaturile se obtin prin stoarcerea frunzelor cu ajutorul unei prese din lemn sau din sticla. Dozele nu trebuie sa depaseasca 100 de grame pe zi.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *