Mii de plicuri cu semințe de flori, distribuite asociațiilor de proprietari de Primăria Constanța
Mii de plicuri cu seminte de flori, distribuite asociatiilor de proprietari de Primaria Constanta
Mii de plicuri cu seminte de flori, distribuite asociatiilor de proprietari de Primaria Constanta

Nea Ion are 64 de ani si iubeste florile. Le ingrijeste cu migala asa incat se poate lauda cu una dintre cele mai frumoase gradini din oras.

„Avem ghiocei, nascise, lalele, este o gradina frumoasa, toti imi spun ca fac o treaba foarte buna“, a spus nea Ion.

Locatarii spun ca primavara este momentul cand isi pot gospodari gradinitele din fata blocurilor pentru a avea un spatiu verde frumos toata vara.

Reprezentantii Primariei Constanta spun ca vor fi distribuite 14 mii de pliculete cu seminte cu flori, 2 mii de kilograme de gazon, 50 de mii de fire de gard viu si alte 2 mii de kilograme de var. In plus, vor asigura ridicarea resturilor vegetale dupa curatenia de primavara.

„Incepe programul flori de primavara in care vom acorda seminte, gard viu si gazon asociatiilor de proprietari“, a spus Geoge Coman, sef Serviciu Spatii Verzi Primaria Constanta.

Astfel, sambata, 5 aprilie, de la ora 9, presedintii asociatiilor de proprietari sunt asteptati in kilometrul 4-5, in zona CET, Abator si pe strada Brizei. Pe 6 aprilie campania continua la intersectia Soveja cu strada Steagului si in Piata Brick.

Weekendul viitor, pe 12 aprilie, de la ora 9 se vor acorda in mod gratuit seminte de flori in Piata Rosu, la Brotacei, in Piata Flamanda si aleea Lupeni. In urmatoarea zi, sunt asteptati presedintii de asociatii in parcarea City Mall, in Tomis 2, Piata Balada si intersectia Eliberarii cu Dezrobirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here