Ministrii din Nepal au facut o sedinta de guvern pe muntele Everest

0
436

In jumatate de ora, guvernul nepalez a adoptat pe Everest o rezolutie impotriva incalzirii climatice. Reuniunea la inaltime a avut loc cu doar cateva zile inainte de summitul de la Copenhaga, care este dedicat schimbarilor climatice.Nepal

Ministrii din Nepal au facut o sedinta de guvern pe muntele Everest, la o altitudine de 5.700 de metri, ca sa atraga atentia asupra efectelor schimbarilor climatice. Executivul si-a exprimat speranta ca evenimentul va fi la fel de mediatizat ca deja celebra sedinta de guvern subacvatica din Maldive.

Ministrii nepalezi au fost adusi cu elicopterul pe Everest. Unii dintre ei au purtat masti de oxigen, in timpul sedintei. In jumatate de ora, guvernul nepalez a adoptat pe Everest o rezolutie impotriva incalzirii climatice. Reuniunea la inaltime a avut loc cu doar cateva zile inainte de summitul de la Copenhaga, care este dedicat schimbarilor climatice.

O serie de studii stiintifice arata ca temperaturile cresc mai repede in muntii Himalaya, comparativ cu restul Asiei de Sud. Din aceasta cauza, pe acoperisul lumii ninge mai putin, iar unii ghetari au inceput sa se topeasca.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.