Miscarea de Reciclare se alatura Intalnirii Internationale a Motociclistilor la Targu Secuiesc

miscarea-de-reciclare.jpgIn perioada 3-5 iulie 2009, Miscarea de Reciclare se alatura Intalnirii Internationale a Motociclistilor, editia a X-a, ce va avea loc la Targu Secuiesc – complexul Fortyogo.

Miscarea si-a propus, alaturi de organizatorii intalnirii, sa transforme acest eveniment in primul din Romania in urma caruia toate deseurile vor fi colectate selectiv si reciclate.

Cei aproximativ 2.000 de participanti, vor primi materiale informative despre reciclare, vor putea participa la concursuri de recycle art si la performance-ul Drum Cafe. Miscarea de Reciclare le va oferi participantilor la intalnire ocazia de a viziona filmul Home, in regia lui Yann Arthus-Bertrand, film lansat de Ziua Mondiala a Mediului.

“Reciclarea este si o obligatie sociala, tine de felul in care ne pasa de mediul in care traim si de ceilalti. Comunitatea motociclistilor are atitudine si poate duce acest mesaj mai departe. De aceea credem ca prin interactiuni emotionale, prin reciclarea deseurilor rezultate in urma unor astfel de intalniri, avem sansa ca mesajul nostru sa fie mereu… in miscare, spre un public din ce in ce mai larg si mai implicat”, a declara Iulia Sirbu, project manager Miscarea de Reciclare.

TVR3 va realiza un material cu toate actiunile Miscarii la aceasta intalnire.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Patronata de Ministerul Mediului, organizata de Roddia si avand ca principal partener media TVR, Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de incurajare a reciclarii, care va implica atat publicul larg, prin constientizare si informare, cat si autoritatile, companiile si ONG-urile – prin gasirea, implementarea si comunicarea unor solutii specifice domeniului reciclarii.

Sponsorii Miscarii de Reciclare sunt Ursus Breweries, Rompetrol, Asociatia Environ, Stena si Hotel Vega- Mamaia.

Partenerii media ai Miscarii sunt Caminul, Domus, Planul Casei Mele, Casa Mea, Util, Romania Libera, Sapte Seri, eva.ro, EcoMagazin, Radio Romania .

Mai multe informatii despre Miscarea de Reciclare:

www.miscareadereciclare.ro

http://www.flickr.com/photos/miscareadereciclare

www.miscareadereciclare.wordpress.com

www.twitter.com/reciclare_

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente