Nava spatiala Green Bee se pregateste din nou de decolare Citeste mai mult: Nava spatiala Green Bee se pregateste din nou de decolare

0
781

Kaufland Romania si Green Revolution lanseaza maine, 28 iulie, al treilea sezon al celui mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania – Green Bee.

Proiectul Green Bee se adreseaza  copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei si a unui stil de viata  echilibrat.

Proiectul Green Bee se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc si le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si un stil de viata sanatos si echilibrat, de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unei calatorii imaginare in spatiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfasura in perioada 28 iulie – 30 noiembrie 2015 si aduce o serie de noutati si provocari pentru copii, care vor invata lucruri interesante despre ecologie. De asemenea, sub indrumarea unor specialisti in bucatarie si nutritie, prin implicarea in activitati distractive de gatit sau nutritie, vor afla si care sunt beneficiile unui stil de viata sanatos si echilibrat.

“Suntem foarte bucurosi ca putem participa si in acest an la acest proiect. Este esential ca copii sa fie informati de mici despre importanta protejarii mediului inconjurator. Prin acesta actiune, ne dorim, ca cat mai multi copii sa se implice, si sa fie interesati de tot ce inseamna grija fata de mediu in care traim, si sa adopte un stil de viata santos.” a declarat reprezentantul Kaufland Romania

 ,,Educatia copiilor intr-un spirit responsabil fata de mediu este o componenta importanta a dezvoltarii sustenabile. In cele doua sezoane, peste 21.000 de copii au participat la proiectul Green Bee si au invatat cat de important este sa protejam mediul in care traim. Acest rezultat ne-a incurajat sa continuasi sa dezvoltam proiectul, adaugand si componenta de sanatate si stil de viata sanatos sechilibrat. Prin proiectul “Green Bee” ne dorim ca generatiile viitoare sa inteleaga importanta grijii fata de mediu si a adoptarii unui stil de viata echilibat, in careatat alimentatia, cat si nutritia corect inteleasa si aplicata, ne ajuta sa traim si sa ne dezvoltam frumos”, a declarat Raluca Fiser  Presedintele Asociatiei Green Revolution

Nava spatiala Green Bee este pozitionata  in parcul Tineretului, zona Rozariu si este pregatita de decolare. Echipajul acesteia, Capitanul Raxo si Secundul Noni ii asteapta pe micii exploratori in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 18:00. Intarea este gratuita.

Despre Asociatia Green Revolution

Despre Kaufland Romania:

Compania a fost infiintata in anul 1930 in Germania. Primul magazin Kaufland a fost deschis in 1984 la Nekarsulm. In anul 2005 in octombrie se deschide primul magazin din Romania, la Bucuresti.
Pana in prezent suntem prezenti in 7 tari din Europa cu peste 1.000 de magazine.

Despre Green Revolution:
Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor ti companiilor private si de stat.

Pentru informatii suplimentare:
Matei Geanina, Communication & PR Coordinator @ ASOCIATIA GREEN REVOLUTION
Mobil: 0728.051.780
Telefon: 021/310.63.97; Fax: 021/316.28 23
Adresa: str Intrarea Valului, nr 2, sector 1, Bucuresti
Email: geanina.matei@greenrevolution
Mai multe detalii pe: www.green-bee.ro sau www.facebook.com/GreenBeeProject, www.greenrevolution.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.